Warme steun voor Kids events

Door de warme ondersteuning van sponsoren en partners kunnen we flink uitpakken tijdens de jeugdevenementen van de komende dagen. Vandaag staat er weer een side event op het programma; de NK Tennis Kidsday. Wij bedanken Stichting Rijnkade 1630 voor het mede mogelijk maken van de activiteiten van deze week. Ruim 200 kinderen uit Alphen aan den Rijn komen sporten!

Kidsday

Met ruim 200 aanmeldingen voor de Kidsday van woensdagmiddag, is dit side event van het NK Tennis uitverkocht. Onder leiding van Jurre Holman zullen vijf trainers er samen met ‘Ace’ en ‘Love’ een mooi feestje van maken. In drie shifts worden de kinderen uitgedaagd met challenges en spelletjes.

Scholentennis

Voor het kidstennis event van vrijdag hebben vele basisscholen in zich aangemeld. Alle groepen zijn gevuld, waardoor zo’n 500 leerlingen weer gaan tennissen. Dit evenement is als afsluiting een vervolg op het scholenproject dat afgelopen zomer via de buurtsportcoach Gerben de Groot en de tennistrainers van ATC TEAN en TV Nieuwe Sloot liep.

Kidsplaza

Het finaleweekend wordt geweldig voor jeugd die het NK Tennis bezoekt, want op een spectaculair ingericht Kidsplaza zullen kinderen zich geen moment vervelen. Neem je racket mee en kom in actie wanneer je maar wilt. Op zaterdag en zondag zijn er de hele dag door bijzondere challenges. Verder kan je gamen, rolstoeltennissen en nog veel meer!  Neem je vriendjes en je ouders mee, want voor iedereen is er volop vermaak. Op het naastgelegen foodcourt is er volop plaats om te genieten met een drankje en een heerlijke lunch, borrelhap of diner te genieten van live muziek en interviews met de spelers. Voor het bezoeken van de wedstrijden koop je dit weekend een kaartje; kidsplaza en het foodcourt zijn vrij toegankelijk.

Stichting Rijnkade 1630 steunt de jeugdevents