Openingsfeest

8 december in Alphen aan den Rijn

Onder het motto “sportief uitgaan” gaan we jou en je vrienden op 8 december 2018 een leuke avond bezorgen. Een avond waar jij je vertrouwde sport kan beoefenen en ondertussen een ludieke competitie aangaat met de andere party-people. Een avond waar je gewoon je drankje kan pakken en tussentijds ook een hapje geserveerd krijgt, terwijl de muziek je bijna uitnodigt om te gaan dansen. Een avond waarop je zelfs sportief verrast wordt door een divers sportaanbod dat je waarschijnlijk nog niet kende. Voor zo’n avond zet je toch één keer op een zaterdagavond een groot kruis in je agenda?

Nieuwe Sloot ken je inmiddels van een veelzijdig sportaanbod en op deze avond doe je natuurlijk mee aan twee bijzondere onderdelen van deze avond: Glow in the Dark Tennis en interactiveSquash. Beide onderdelen maken naast een uurtje actie in je vertrouwde sport onderdeel uit van je programma. En dit wil je niet missen, want zo divers heb jij nog nooit gesport. Deze editie van het feest is nog eens extra speciaal, omdat er een indoor padelbaan beschikbaar is!

Uiteraard laat jij je deze avond op de leukste onderdelen meeslepen in het programma van de avond. Er is ook voldoende ruimte om zelf keuzes te maken. Wil je nog even met je vrienden sporten, dan kan dat. Want met tafeltennis, badminton, tennis, squash, padel en soccersquash is het sportaanbod wel heel divers. Als je juist wil blijven hangen in de loungebanken, dan kan dat ook. Een drankje kan je gewoon aan de bar halen, want alles is inclusief. Natuurlijk wordt er ook met hapjes rondgegaan.

Als je vooraf een entreekaart koopt, wil je graag weten wat je kan verwachten. Het programma ziet er als volgt uit:

19:00 uur
De deuren gaan open, en je wordt ontvangen met een drankje en een klein hapje. We gaan er vanuit dat je eerder thuis al wat gegeten hebt en gedurende de avond vullen we je verloren calorieën met fingerfood weer aan.

19:30 uur
In vier groepen wordt iedereen naar de verschillende onderdelen begeleid. Tot 23:00 uur staan de volgende onderdelen in nader vast te stellen volgorde op jouw routekaartje en uiteraard is er tijd gereserveerd voor een korte pauze tussen de onderdelen:

  • Glow in the Dark Tennis
  • interactiveSquash
  • Jouw vertrouwde sport (tennis, padel, squash)
  • Vrij spel (tennis, padel, squash, tafeltennis, badminton)

23:00 uur
De lichten van de sportvelden worden gedoofd, het douchewater staat optimaal ingesteld en de DJ haalt alles uit de kast om jou op de vloer te krijgen. Haal bij de bar je drankje en proef het fingerfood dat aan jouw tafeltje geserveerd wordt.

01:00 uur
De avond zit er op, de DJ heeft net zijn laatste nummer gedraaid, het laatste glas drink je rustig leeg en we sluiten de avond op het hoogtepunt af. Natuurlijk weten we dat nóg een drankje verleidelijk is, maar de bar geeft je deze gelegenheid niet meer. Je stapt op je fiets richting huis of je belandt met je vrienden toch nog in een wijnbar in de stad?

01:30 uur
De tent is leeg, de deuren gaan dicht. Het was een topavond!

De eerstvolgende Nieuwe Sloot All Inclusive staat gepland op 8 december 2018. Dit is het openingsfeest van het Nederlands Kampioenschap tennis.
De volgende editie van dit evenement ook vast in je agenda op 23 maart 2019.

Sportief uitgaan bij Nieuwe Sloot kost € 40,- per persoon. Dit is een all-in prijs!

Met je aanmelding geef je aan dat je het huishoudelijk reglement goed hebt gelezen. Je zal deze avond naar de geest van ons thema beleven: sportief uitgaan!

Natuurlijk wil jij je met je vrienden aanmelden. Wees er snel bij, want vanaf aanmelding nummer 97 moeten we echt ‘nee’ verkopen. Na aanmelding volgt er na enkele dagen een factuur per e-mail. De betaling dient 5 dagen voor het evenement overgemaakt te zijn.


Nieuws & Agenda

Scott Griekspoor en Lesley Kerkhove Nederlands kampioen

Scott Griekspoor en Lesley Kerkhove hebben tijdens de Nederlandse Loterij NK Tennis de nationale titels […]

Lees meer
Bijna alle finalisten van 2018 bekend

De thriller tussen de gebroeders Griekspoor trok veel publiek zaterdagmiddag. Tallon en Scott, respectievelijk tweede […]

Lees meer

Sponsoren