Diede de Groot Fandag

7 december in Alphen aan den Rijn

Voor rolstoeltennisspeelster Diede de Groot wordt het NK Tennis in vele opzichten een bijzonder evenement. Ter voorbereiding op de Australian Open is het een perfect moment om tegen toppers als Aniek van Koot en Marjolein Buis even flink getest te worden. Diede zal daarom alles uit de kast moeten halen om haar nationale titel te prolongeren. En dat voor eigen publiek, want Nieuwe Sloot is de thuisbasis voor de nummer één van de wereldranglijst. Vlak na het NK wordt Diede 22 jaar en daarom heeft ze wel zin in een feestje. En dat feestje viert ze graag aan de vooravond van het NK Tennis op vrijdag 7 december. Een mooie gelegenheid voor Diede om al haar fans en sponsoren te bedanken voor hun steun. Echt iedereen is welkom! Lees hieronder alles over het programma.

Uitnodiging

Zowel in haar geboorteplaats Oudewater als in haar tweede thuis (Nieuwe Sloot, Alphen aan den Rijn) zijn er velen die Diede graag op de voet volgen. En de fanclub breidt zich steeds verder uit. Deze steun is heel warm en Diede geeft graag wat terug. Op vrijdag 7 december organiseert Diede haar eerste fandag en jij bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig; je kan op elk moment binnen onderstaand programma aansluiten. En je bent Diede's gast, dus je drankje krijg je van Diede.

16:00 - 16:30 uur -  bijwonen training Diede en Amanda

16:30 - 17:30 uur - tennissen met Diede; kom de baan op en sla een balletje mee.

17:30 - 17:45 uur - pauze met een drankje en een bitterbal

17:45 - 18:15 uur - terugblik op 2018 en wat biedt 2019? Stel je vraag aan Diede!

18:15 - 18:30 uur - Verkoop Bingokaarten a € 2,- bij de receptie

18:30 - 19:30 uur - Bingo o.l.v. Diede en Nigel met hele leuke prijzen (zie Bingo)

19:30 uur - AFSLUITING met een drankje

Nigel en Diede spelen Bingo - reprise!

Sinds afgelopen zomer blijken Nigel en Diede een fantastisch dubbel. Niet op de baan, maar aan de Bingotafel. Tijdens de slotdag van het ITF Wheelchair Junior Camp verzorgden zij de 25 deelnemers aan dit evenement een prachtige avond. Iedereen was winnaar!

Tijdens de fandag wordt er van 18:30 - 19:30 uur Bingo gespeeld in de brasserie van Tenniscentrum Nieuwe Sloot. Diede heeft zelf voor mooie prijzen gezorgd door tijdens haar toernooien leuke items mee te nemen. Win jij straks een blik echte Wimbledon ballen? Of heb jij BINGO als er een mooie racketbag van haar partner YONEX op het spel staat?

Er zijn twee Bingo rondes van een half uur.  Voor deelname aan de Bingo vragen we € 2,- per kaart/ronde. Deze kaarten schaf je 7 december aan bij de receptie. Doe mee en win!

Diede heeft haar sponsoren uitgenodigd voor een intiem diner met haar team en familie.  Het programma van de fandag zit er dus op en van het bitterballetje heb je wellicht ook trek gekregen. Als je bij Nieuwe Sloot een hapje wil blijven eten dan kan dat uiteraard. In verband met de planning voor de keuken vinden we het fijn als je dit van te voren even meldt. Deze vrijdag serveren wij voor een de fans van Diede die via info@nieuwesloot.nl vooruit serveren tegen een aantrekkelijke prijs de volgende dagschotels:

  • Saté schotel van kip met frites en salade € 7,50 ipv € 10,-
  • Pasta Bolognese met salade en geraspte kaas € 6,-

Meld je vooraf aan via info@nieuwesloot.nl Dat kan tot vrijdag 7 december 13:00 uur.

Nieuws & Agenda

Scott Griekspoor en Lesley Kerkhove Nederlands kampioen

Scott Griekspoor en Lesley Kerkhove hebben tijdens de Nederlandse Loterij NK Tennis de nationale titels […]

Lees meer
Bijna alle finalisten van 2018 bekend

De thriller tussen de gebroeders Griekspoor trok veel publiek zaterdagmiddag. Tallon en Scott, respectievelijk tweede […]

Lees meer

Sponsoren